Diëtistenpraktijk EvE Voeding, beweging en gedrag

Handige websites

Hieronder treft u een overzicht van links naar handige websites aan.

Algemene voedingsgerelateerde sites

Nederlandse Vereniging van Diëtisten Dit is de site van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist.
Artsenwijzer Diëtetiek Deze website geeft informatie over ziekten waar een dieetadvies van belang is en over het juiste moment van verwijzing naar een diëtist.
Voedingscentrum Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.
Diabetesvereniging Nederland (DVN) De Diabetes Vereniging Nederland ondersteunt leden op allerlei manieren in hun strijd voor betere diabeteszorg en een betere kwaliteit van leven.
Nederlandse Hartstichting Hierop staat veel nuttige informatie over voeding, beweging en veel over hart- en vaatziekten.
Maag Lever Darm Stichting Dit is de uitgebreide informatiesite van de maag- darm en lever stichting.
www.diabetesplein.nl Op deze site vindt u veel informatie en uitleg wat diabetes is en alles wat ermee samenhangt.
Stichting VoedselAllergie De Stichting VoedselAllergie is een patiëntenorganisatie voor mensen met een voedselallergie en een niet-allergische voedselovergevoeligheid.

Algemene sites over beweging

Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) is het kennisinstituut dat een vitale samenleving nastreeft, waarin iedereen actief is.
Sportschool Radicalsports Ooij Radicalsports biedt een unieke combinatie tussen kracht, conditie en atletisch vermogen. Bij ons word je fitter, sterker en atletischer. Radicalsports richt zich op functioneel trainen en behalen van resultaat. Dit in de vorm van Personal Training, leuke, afwisselende groepslessen en onbeperkt fitness. Locatie: De Bouwkamp 13 D, Ooij

Algemene sites over NLP

Instituut voor Eclectische Psychologie Deze uitgebreide site bevat een groot aantal artikelen over allerlei NLP-onderwerpen.
NLP University Als er een site is waar je veel informatie over NLP aantreft is het deze engelstalige site wel.

Leuke quizen

De vezeltest Wilt u weten of u voldoende vezels eet?
Zoetstoffencheck Gebruik je teveel zoetstoffen?