Diëtistenpraktijk EvE Voeding, beweging en gedrag

De diëtist

Met ingang van 4 april 2004 ben ik als zelfstandige diëtist gestart in Ooij. Daarnaast heb ik spreekuur in Beek Ubbergen en Millingen aan de Rijn.

Na de opleiding Voeding en Dietëtiek heb ik de opleiding Voeding van de Mens aan de Landbouw Universiteit Wageningen afgesloten met als extra bijvak: inspanningsfysiologie, dat gevolgd werd aan de Universiteit van Nijmegen.

Ik heb mij niet alleen gespecialiseerd op het gebied van voeding en beweging maar ook op het gebied van gedragsverandering. Voor dit laatste heb ik de Practitioners en Masters-opleiding Neuro Linguistisch Programmeren gevolgd. Meer informatie hierover kunt u vinden op http://www.iepdoc.nl/wat-is-nlp/. In 2012 ben ik me verder gaan verdiepen in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.timetoact.nl voor meer informatie.

Vanaf 1994 heb ik vooral werkervaring opgedaan bij een gezondheidsmanagement en leefstijlbureau dat werkte voor zowel bedrijven als particulieren. Het betrof hier een multidisciplinair team bestaande uit (sport)artsen, bewegingswetenschappers, voedingsdeskundigen, ergonomen en fysiotherapeuten.

Nauwe samenwerking met andere disciplines

Ook nu als zelfstandige diëtist vind ik de samenwerking met andere disciplines erg belangrijk, aangezien dit de cliëntenbegeleiding zeer ten goede komt. Daarom werk ik nu nauw samen met de praktijkverpleegkundigen en huisartsen van de huisartsenpraktijk Milbergen en Berg en Dal. En met de fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen uit de regio. Daarnaast werk ik samen en de trainers van Radical Sport in Ooij.